Home NEHF aktuelt An Introduction to Human Factors in the Norwegian Oil and Gas Industry
16 | 01 | 2018
Hovedmeny
Hjem
Nyhetsbrev
NEHF aktuelt
IEA nyhetsbrev
Kontakt
Om NEHF
Meld deg inn i NEHF
NEHF

Leder
Knut Inge Fostervold


Epost:
epost@ergonom.no

RÅD OG UTVALG

Våre samarbeidspartnere:

NEHF skal være en samlende og overbyggende organisasjon på ergonomiområdet, dvs. - være en ressurs for ergonomigrupper / ergonomi- interesserte innenfor ulike miljøer og bringe disse gruppene sammen - kunne opptre i visse sammenhenger både som enkeltmedlemmers og organisasjoners organi- sasjon. I oppfølgingen av dette vil NEF nå inngå samarbeids- avtaler med andre organisasjoner og institusjoner.

Skrevet av Administrator   
lørdag 19. januar 2013 18:43

Kurset "An Introduction to Human Factors in the Norwegian Oil and Gas Industry" ved NTNU Videre i Trondheim er åpent for påmelding! Søknadsfristen er 25.01.2013. Kurset går av stabelen i februar og avsluttes i april. 

For mer informasjon og påmelding gå til: 

http://videre.ntnu.no/shop/courses/displayitem.do?dn=uid=nv13119,ou=ntnuvproducts,dc=ntnu,dc=org

 
Hva er ergonomi?
Ergonomi (eller human factors) er en vitenskap som tar for seg samspillet mellom mennesket og elementer i et system. Ergonomi er også en profesjon som tar i bruk prinsipper, teori, empiri og metoder, for å optimalisere helse, sikkerhet og komfort, øke kvalitet og produktivitet.

Ergonomer bidrar til utvikling, utforming og evaluering av oppgaver, jobber, produkter, miljø og systemer på en måte som gjør disse forenlige med menneskets ressurser, begrensninger og behov.