Home NEHF aktuelt NES2012: Första preliminära detaljprogrammet för konferensen finns nu
21 | 09 | 2018
Hovedmeny
Hjem
Nyhetsbrev
NEHF aktuelt
IEA nyhetsbrev
Kontakt
Om NEHF
Meld deg inn i NEHF
NEHF

Leder
Knut Inge Fostervold


Epost:
epost@ergonom.no

RÅD OG UTVALG

Våre samarbeidspartnere:

NEHF skal være en samlende og overbyggende organisasjon på ergonomiområdet, dvs. - være en ressurs for ergonomigrupper / ergonomi- interesserte innenfor ulike miljøer og bringe disse gruppene sammen - kunne opptre i visse sammenhenger både som enkeltmedlemmers og organisasjoners organi- sasjon. I oppfølgingen av dette vil NEF nå inngå samarbeids- avtaler med andre organisasjoner og institusjoner.

Skrevet av Administrator   
fredag 13. april 2012 10:39
NES2012 i Stockholm 19-22 augusti: Första preliminära detaljprogrammet för konferensen finns nu på hemsidan, www.nes2012.se/program.html
 
Det betyder att anmälningarna till konferensen kommer att börja strömma in. Vi räknar med att konferensen blir full, så anmäl dig snarast för att vara säker på att få plats! http://www.nes2012.se/reg.html

Christina Jonsson
Chair Ergonomics & Human Factors Society Sweden (EHSS)
 
Hva er ergonomi?
Ergonomi (eller human factors) er en vitenskap som tar for seg samspillet mellom mennesket og elementer i et system. Ergonomi er også en profesjon som tar i bruk prinsipper, teori, empiri og metoder, for å optimalisere helse, sikkerhet og komfort, øke kvalitet og produktivitet.

Ergonomer bidrar til utvikling, utforming og evaluering av oppgaver, jobber, produkter, miljø og systemer på en måte som gjør disse forenlige med menneskets ressurser, begrensninger og behov.