Home
19 | 10 | 2018
Hovedmeny
Hjem
Nyhetsbrev
NEHF aktuelt
IEA nyhetsbrev
Kontakt
Om NEHF
Meld deg inn i NEHF
NEHF

Leder
Knut Inge Fostervold


Epost:
epost@ergonom.no

RÅD OG UTVALG

Våre samarbeidspartnere:

NEHF skal være en samlende og overbyggende organisasjon på ergonomiområdet, dvs. - være en ressurs for ergonomigrupper / ergonomi- interesserte innenfor ulike miljøer og bringe disse gruppene sammen - kunne opptre i visse sammenhenger både som enkeltmedlemmers og organisasjoners organi- sasjon. I oppfølgingen av dette vil NEF nå inngå samarbeids- avtaler med andre organisasjoner og institusjoner.

NEHF nyhetsbrev nr 10 mai 2010
NEHF nyhetsbrev nr 10 mai 2010  LES MER
 
NEHF nyhetsbrev nr 9 - FEB 2010

Blant innholdet: WORKSHOP 11. MARS kl. 14.00 – 16.30 på STAMI. Hvordan kan NEHF være nyttig for deg?
NES2010 konferansen i Stavanger, NEHF 25 år. Nytt fra forskningen, doktorgrader. LES MER

 
Nyhetsbrev nr 8 - november 2009
Vi har fått 10 nye medlemmer siden årsmøtet i månedsskiftet mai / juni. Vi ønsker dere hjertelig velkommen!  LES MER
 
Aktuelle ergonomikonferanser i 2010
onsdag 04. november 2009 19:40
Har du behov for litt påfyll av ergonomisk kunnskap i hverdagen eller har du noen gode erfaringer og prosjekter du ønsker å dele med andre? Vi har her samlet sammen aktuelle konferanser for deg som er interessert i ergonomi. På slike internasjonale konferanser vil du få motivasjon og nye bekjentskaper som forhåpentligvis vil gjøre arbeidet med ergonomi mer spennende.     Link til PDF-fil i nytt vindu her.
 
Call for Contribution: New Handbook of Human Factors in Consumer Product Design
Designing consumer products that satisfy human needs is not easy. However, the design process that involves application of human factors can reduce the risk of product failure, malfunction, accidents, and contribute to the success of the product while reducing overall cost associated with these factors.
Les mer …
 
« StartForrige12345678910NesteSiste »

Hva er ergonomi?
Ergonomi (eller human factors) er en vitenskap som tar for seg samspillet mellom mennesket og elementer i et system. Ergonomi er også en profesjon som tar i bruk prinsipper, teori, empiri og metoder, for å optimalisere helse, sikkerhet og komfort, øke kvalitet og produktivitet.

Ergonomer bidrar til utvikling, utforming og evaluering av oppgaver, jobber, produkter, miljø og systemer på en måte som gjør disse forenlige med menneskets ressurser, begrensninger og behov. 

Internasjonalt